ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δρ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΙΛΗ

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

H Δρ. Ελευθερία Λίλη είναι έμπειρη μαιευτήρας – γυναικολόγος, με συνεχή και εξειδικευμένη κατάρτιση σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού.


Η ιατρός εισήχθη το 2000 με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ., από όπου αποφοίτησε το 2006 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Το 2010 έλαβε τον τίτλο του μεταπτυχιακού διπλώματος «ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ» του Α.Π.Θ. με βαθμό Άριστα.


Το 2013 ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της ειδίκευσής της στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και το 2015 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Στη διάρκεια της ειδίκευσής της έλαβε 6μηνη εκπαιδευτική άδεια για το ακαδημαϊκό διδακτικό νοσοκομείο του Johann Wolfgang Goethe του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης -Gelnhausen Γερμανίας.


Το 2019 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορα Ιατρικής Α.Π.Θ, εκπονώντας τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Κίνδυνος προδιηθητικού και διηθητικού καρκίνου του τραχήλου της μήτρας μετά χειρουργική θεραπεία ενδοεπιθηλιακής νεοπλασίας».


Το 2018 – 2019 ολοκλήρωσε τον εκπαιδευτικό κύκλο της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας.


Επιπρόσθετα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στο τμήμα: Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια – συνέδρια μαιευτικού και γυναικολογικού περιεχομένου.

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ


Υπηρεσίες υποστήριξης της εγκυμονούσας πριν,
κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ


Παρακολούθηση γυναικολογικής υγείας
& παροχή εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ


Με τη Δρ. Λίλη


για οποιοδήποτε γυναικολογικό θέμα και για την παρακολούθηση της προόδου της εγκυμοσύνης σας…


ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ